Vásárlási információk

 
A www.dvsc.hu/shop webáruházban minden esetben a fizetendő (bruttó) ár látható, s magyar forintban értendő. Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért – legyen az nyomdai vagy technikai – felelősséget nem vállal.
 
A megrendelésről minden Vásárló elektronikus formában (e-mail-ben) visszajelzést kap. Az eredményes megrendelés-lebonyolítás érdekében fontos, hogy a regisztrációs űrlap figyelmesen és pontosan legyen kitöltve! Pontatlan, hiányos regisztrációval történő, postafiókra kért megrendelést nem áll módunkban elfogadni, azt tárgytalannak tekintjük. Telefonos visszaigazolást a kellemetlenségek elkerülése végett csak a szállítás valamilyen akadálya miatt kezdeményezünk.
 
Termékeinkre folyamatosan és különböző formában (internet, telefon, fax, postai levél, személyes) érkeznek rendelések, amiből adódóan olykor előfordulhat pontatlanság; mivel a készletkezelő gépek és az internetes szerverek frissülései között eltelik egy kis idő. A rendelések beérkezési sorrendben folyamatosan feldolgozásra kerülnek. Szintén fontos tudni, hogy hiába mutat rendszerünk valamely termékből raktárkészletet, ha azt a csomagolás alkalmával hibásnak vagy sérültnek ítéljük, az nem kerül kiszállításra.
 
A portál megrendelőlapján található egy “Megjegyzés” rubrika, aminek kitöltése nem kötelező, azonban egyes termékek megrendelése esetén elengedhetetlen.
 
Itt lehetőség nyílik minden Vásárló részére, hogy közölje velünk észrevételét, kérését a megrendelt termékkel kapcsolatban.
 
A megrendelt termékeket a megfelelő csomagolásban küldjük az MPL futárszolgálattal.
 
Amennyiben problémák merülhetnek fel a csomag átvételével kapcsolatosan (pl. napközben dolgozik és nem tartózkodik otthon) akkor írja meg nekünk rendelése leadásakor, és mi továbbítjuk ezt a futárszolgálat felé. Az MPL futárszolgálat munkanapokon 8:00 és 16:00 között szállítja ki a csomagokat, ezt kérjük tartsa szem előtt a szállítás címének megadása során.
 
Ha a postázásról kapott értesítő e-mailt követő 3 munkanapon belül nem kapja meg a csomagját, akkor vegye fel velünk haladéktalanul a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!