Képíró János

rendezvény-igazgató

 
A sporttevékenység előtt 25 évig Közép-Európa egyik legnagyobb vállalatánál dolgozott.  Utóbbi 10 évben, mint oktatásvezető tevékenykedik. 1998 óta dolgozik a DVSC-nél. Azok meglehetősen zűrzavaros, képlékeny idők voltak a Loki életében. Gyakorlatilag a családi vagyont is kiárusította, hogy legyen pénze és hosszú távon is megfelelően sikerüljön itt kialakítani egy új rendszert. Először főszervező, majd biztonsági igazgató volt, jelenleg pedig rendezvény-igazgató.

A Lokinál eltöltött idő mellett szervezője volt Debrecenben több nemzetközi és világversenynek. Ma már egy nagyon összeszokott csapattal dolgozik, mindenki ismer mindenkit, a bajnokavatón például néhány biztonsági együtt ünnepelt a szurkolókkal.

2003-ban holland diplomát szerzett egy Európai Uniós, a "Futballhuliganizmus és Tömegkonroll" projektben. Vizsgafeladatként egy Breda-meccset és egy Hollandia-Ausztria válogatott mérkőzést kapott.

A legnagyobb kihívás számára 1999-ben a Magyar Kupa-döntő megszervezése volt. Az akkori ideiglenes vezetés teljes hatáskörrel megbízta a lebonyolítás tárgyalásával, végrehajtásával.