Jeney Domokos

marketingvezető

  • Telefon: +36 20 509 1172
  • E-mail: jeney.domokos@dvsc.hu
A Debreceni Egyetem MSC szakán végezett közgazdászként, az ötéves képzés után az idegenforgalmi szakmenedzserit is elvégezte.

Három nyelven beszél: angol (üzleti felsőfokú nyelvvizsga), olasz (üzleti felsőfokú nyelvvizsga) és német középfok.

Az élete része a labdarúgás, az NB II-ben is futballozott. Jelenleg a megyei első osztályban játszik a DASE csapatában. Annak idején pályára lépett a Népstadionban a bárándi csapat tagjaként, mikor 2012-ben bejutottak a Szabad Föld Kupa döntőjébe, ahol többek közt csapattársa volt Sándor Tamás, Kerekes Zsombor, Madar Csaba és Szatmári Csaba, az edző pedig Arany László volt.

2014 óta a Grand Casino marketing igazgatója, de több mint 10 éves rendezvényszervezői tapasztalata van, éveken át ő volt a tulajdonosa és főszervezője a Debreceni Nagyerdei Strand Sportfesztiváljának, valamint több nagy koncertet szervezett már le egész Európában (Olaszország, Vatikán, Svájc, Románia és Magyarország), elsősorban amerikai énekesek közreműködésével (Gospel műfaj).

Nagyon fontosnak tartja a karitatív dolgokat, és már sok jótékonysági rendezvényt szervezett: például a Grand Casinóban közel 3 millió forint adományt sikerült gyűjteni a leukémiás gyerekeknek.