OTP Bank Liga  30. forduló - 2019-04-27 17:00

Újpest FC
1-1
DVSC
(1-0)
Helyszín: Szusza Ferenc Stadion , 3557 néző
Játékvezetők: Berke ( Huszár , Becséri G. )
Események Tudósítás
Rangadót játszott ma a DVSC az Újpest FC otthonában, ugyanis a két csapat a harmadik helyért folytat küzdelmet a bajnokságban. Nem néztünk könnyű összecsapás elé, hiszen a lila-fehérek az első forduló óta nem szenvedtek vereséget hazai pályán. 

A fővárosiak ezúttal is támadólag léptek fel, és bár többet birtokolták a labdát, nagy helyzetet nem tudtak kidolgozni. Egy idő után kiegyenlítetté vált a játék, Bódi távoli próbálkozását fogdta Pajovics, illetve a hazaiaknak is volt egy-két kapura lövése. A 41. percben megszerezte a vezetést az Újpest: Burekovic szabadrúgása Litauszki felé kanyarodott, aki estében 5 méterről a kapuba lőtte a labdát. 

Loki-helyzettel kezdődött a második félidő, Ferenczi balról adott középre, érkezett Szécsi, de nem sikerült betalálnia, majd a lila-fehérek nagyobb fokozatra kapcsoltak, Nagy Sándor többször bravúrral védett. Ezt követően a DVSC percei következtek, sorra alakítottuk ki a helyzeteket. Szécsi lövését Pajovics hárította, majd Bódi szöglete akadt be majdnem a kapuba. A 68. percben Bódi szabadrúgása után Haris pár méterre a kaputól a jobb kapufa mellé lőtt, hatalmas lehetőség volt. A 78. percben egyenlített csapatunk! Szécsi szerzett labdát, megindult előre, majd középre adott, ahol érkezett Tőzsér és 15 méterről a bal alsóba bombázott! Ezzel lett 1-1, és az eredmény már nem is változott. A DVSC 1 pontot szerzett a rivális otthonában, és továbbra is a dobogón van.

Kezdőcsapat

Újpest FC
Pajovics
Pauljevics
Litauszki
Ristevski
Burekovic
Rácz
Kovács L.
Onovo
Zsótér
Beridze
Traoré
Simon
Balázs
Banai
Bojovics
Nagy D.
Solomon
Diallo
DVSC
Nagy S.
Bényei
Szatmári Cs.
Pávkovics
Ferenczi
Bódi
Haris
Tőzsér
Csősz
Szécsi M.
Takács T.
Kosicky
Kinyik
Barna
Varga K.
Damásdi
Jovanovic
Zsóri

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
32. Csősz sárga lap
32. Onovo sárga lap
40. Bényei sárga lap
41. Litauszki gól
2. félidő
51. Csősz lecserélve
51. Varga K. becserélve
56. Takács T. lecserélve
56. Zsóri becserélve
69. Zsótér lecserélve
69. Simon becserélve
76. Kovács L. lecserélve
76. Diallo becserélve
78. Bódi lecserélve
78. Kinyik becserélve
78. Tőzsér gól
84. Traoré sárga lap
87. Beridze lecserélve
87. Solomon becserélve