OTP Bank Liga  8. forduló - 2018-09-15 17:00

Újpest FC
1-0
DVSC
(1-0)
Helyszín: Szusza Ferenc Stadion
Játékvezetők: Farkas ( Bornemissza , Csatári )
Események Mérkőzés galéria Tudósítás
A magyar válogatott szereplése miatt egyhetes szünet után indult ismét útjára a labda az OTP Bank Ligában. A Loki szombaton 17 órától az Újpest FC otthonában, a Szusza Ferenc Stadionban lépett pályára a 8. fordulóban.
 
A meccs első helyzetére a 6. percig kellett várni, ekkor Könyves lőtt 18 méterről Pajovic kezébe. Négy perccel később Nagy Dániel lövését fogta Nagy Sándor. A 12. percben Tőzsér Dániel jobbról érkező beadása után nagy kavarodás alakult ki az újpesti tizenhatoson belül, majd Takács közelről a kapu fölé lőtt. A 19. percben Barna beadását Könyves váltotta volna gólra, de a labda nem találta el a kaput. Három perccel később megszerezték a vezetést a hazaiak, Nagy Dániel egy átlövésből volt eredményes. A 45. percben Varga Kevin szép csel után lőtt 17 méterről, de Pajovic védett.
 
A szünetben cserélt Herczeg András, Könyves Norbert helyett Csősz Richárd állt be. A 47. percben Tőzsér szabadrúgását Takács fejelte középen centiméterekkel a bal kapufa mellé. Az 51. percben Bódi szöglettel felérő szabadrúgását Pajovic ütötte ki a léc alól. Hat perccel később ismét változtatott vezetőedzőnk, Ferenczi Jánost Ezequiel Calvente váltotta. A második játékrészben nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, a 60. percben Varga Kevin éles szögből lőhetett az üres kapura, de a labda az oldalhálót találta el. A 69. percben ismét nagy debreceni helyzet maradt ki, Varga Kevin nagyszerű csel után indult meg a félpályától, majd a kapuhoz közel érve Takácsnak passzolt középre, de támadónk kevéssel lemaradt. A 76. percben harmadik cserelehetőségét is kihasználta vezetőedzőnk, Tőzsér Dániel helyett Bereczki Dániel érkezett.
 
A mai napon tehát csapatunk hajtott az egyenlítő találatért, de sajnos nem jött össze, 1-0-s vereséget szenvedtünk a Szusza Ferenc Stadionban.

Kezdőcsapat

Újpest FC
Pajovics
Pauljevics
Bojovics
Litauszki
Burekovic
Obinna
Szankovics
Onovo
Zsótér
Nagy D.
Novothny
Gundel-Takács
Cseke
Beridze
Horj
Balázs
Lukács
Diallo
DVSC
Nagy S.
Kusnyír
Kinyik
Szatmári Cs.
Barna
Könyves
Varga K.
Tőzsér
Bódi
Ferenczi
Takács T.
Kosicky
Mészáros N.
Haris
Calvente
Csősz
Bereczki
Szécsi M.

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
22. Nagy D. gól
37. Kinyik sárga lap
37. Zsótér sárga lap
2. félidő
58. Ferenczi lecserélve
58. Calvente becserélve
62. Burekovic sárga lap
66. Zsótér lecserélve
66. Beridze becserélve
74. Nagy D. lecserélve
74. Balázs becserélve
76. Tőzsér lecserélve
76. Bereczki becserélve
76. Könyves lecserélve
76. Csősz becserélve
87. Novothny lecserélve
87. Diallo becserélve
90. Diallo sárga lap