OTP Bank Liga  22. forduló - 2019-02-23 17:00

Paksi FC
2-1
DVSC
(0-0)
Helyszín: Paks , 796 néző
Játékvezetők: Pintér ( Kóbor , Király )
Események Mérkőzés galéria Tudósítás
Egy Ferencváros elleni bajnoki siker és egy Ajka elleni Magyar Kupa-győzelem után érkezett együttesünk Paksra. Az OTP Bank Liga 22. fordulójában rendezett találkozón azonban az idén még veretlen hazaiak ellen nem várt könnyű összecsapás a hajdúságiakra. 

Az első negyedórában kiegyenlített küzdelem folyt, igazán nagy helyzet nem alakult ki, inkább a Paks pontrúgásai jelentettek némi veszélyt a kapunkra. A 31. percben a meccs addigi legnagyobb lehetősége a hazaiak előtt adódott, Windecker a jobbösszekötő helyéről, tisztán lőhetett, a labda a jobb kapufa mellett ment el. A 40. percben pedig egy szöglet után Gévay közvetlen közelről lőtt a léc fölé. Még a szünet előtt kényszerű csere történt a Lokinál, ugyanis megsérült Bódi Ádám, helyén Damásdi Alex folytatta. 

A második félidő elején nagy Loki-helyzet maradt ki: Szécsi Márk készítette le a labdát Varga Kevinnek, akinek lövése a lécen csattant. A szőke középpályás nem sokkal később már a hálóba is betalált, egy gyors támadás végén Avdijaj passzát helyezte a kapuba, megszerezve ezzel a vezetést a DVSC-nek! Pár perccel később ordító lehetőség maradt ki, egy kontra végén Avdijaj tisztán lőhetett volna kapura, de nem tudta eltalálni a labdát. Sokkal harcosabban futballozott együttesünk, mint az első játékrészben, sorra vezettük a támadásokat, ezért jött váratlanul a Paks egyenlítése. A 63. percben egy szögletet Nagy Sándor öklözött a saját kapujába. A peches gól után pedig 11-eshez jutott a Paks, Hanh volt eredményes, és ezzel fordított a zöld-fehér alakulat. Hiába tettünk meg mindent a hátralévő időben, nem sikerült egyenlíteni, pedig megvolt rá az esély, nagy helyzeteket hagytunk ki a hajrában és még a hosszabbításban is.

Kezdőcsapat

Paksi FC
Nagy G.
Kővári
Gévay
Fejes
Szabó J.
Hahn
Windecker
Zsidai
Kecskés
Bartha
Simon
Rácz
Kesztyűs
Bobál
Egerszegi
Lenzsér
Remili
Könyves
DVSC
Nagy S.
Kusnyír
Kinyik
Szatmári Cs.
Ferenczi
Varga K.
Haris
Tőzsér
Bódi
Szécsi M.
Avdijaj
Kosicky
Kuti
Barna
Mészáros N.
Zsóri
Takács T.
Damásdi

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
15. Szabó J. lecserélve
15. Lenzsér becserélve
45. + 1. Bódi lecserélve
45. + 1. Damásdi becserélve
45. + 1. Lenzsér sárga lap
2. félidő
53. Kinyik sárga lap
54. Varga K. gól
57. Fejes sárga lap
60. Bartha lecserélve
60. Könyves becserélve
63. Nagy S. öngól
67. Hahn gól tizenegyesből
69. Gévay sárga lap
69. Ferenczi sárga lap
73. Avdijaj lecserélve
73. Takács T. becserélve
78. Tőzsér lecserélve
78. Zsóri becserélve
80. Zsóri sárga lap
84. Simon sárga lap
86. Nagy G. sárga lap
90. + 2. Zsidai lecserélve
90. + 2. Egerszegi becserélve
90. + 4. Kecskés sárga lap