FŐOLDAL»HÍREK
»Zökkenőmentes a munka a DLA-n

Zökkenőmentes a munka a DLA-n

2020-05-17 07:20

Friss fotógalériával.A hétfői újrakezdés óta rendben zajlanak az edzések a Debreceni Labdarúgó Akadémián, természetesen továbbra is a legszigorúbb egészségügyi szabályok betartása mellett.

A pallagi edzőcentrumban továbbra is a Sportért Felelős Államtitkárság, az MLSZ és az OSEI állásfoglalásai, javaslatai alapján működik a folyamat, a kapuknál a masszőrök és az egészségügyi személyzet segítségével minden tréning előtt mérik a lázat, 37,3 C fok fölötti testhőmérséklettel nem lehet belépni a létesítménybe sem gyereknek, sem alkalmazottnak. Folyosókat alakítottak ki az oldalsó kapuig a biztonság érdekében, s a létesítményt természetesen folyamatosan és alaposan fertőtlenítik.

Szalánczi Zoltán operatív igazgató elmondta, aki csak tud, jár edzésre, a játékosok és a stábtagok is fegyelmezetten alkalmazkodtak a kialakított rendszerhez, rendben zajlanak a mindennapok. Figyelnek a megfelelő távolságtartásra is a foglalkozások során, a csoportos munka dominál. Herczeg András szakmai igazgató azt hangsúlyozta, hogy a tapasztalatok szerint a DLA játékosai elvégezték azt a munkát, amit a kényszerszünetben az edzők előírtak, hiszen a labdarúgók a körlüményekhez képest mind fizikai, mind technikai szempontból megfelelő állapotban tértek vissza a pályákra,

- Érezhető volt, hogy a srácok mennyire örültek, hogy újra találkozhattak: látszik, hogy hiányzott nekik ez a közösség – nyilatkozta Herczeg András a pénteki edzések után.

A jövő héten ezt az élményt már legkisebbek is átélhetik, az U6/7-es korosztály is elkezdi a munkát.

FOTÓK! 

T.Cs.Zs.


Aktuális hírek, események