FŐOLDAL»HÍREK
»Vitelki Zoltán: A játékosok átérzik, milyen fontos minden egyes pont

Vitelki Zoltán: A játékosok átérzik, milyen fontos minden egyes pont

2020-05-22 07:30

A magas koncentráció és a hibaszázalékok csökkentése is lényeges az FTC ellen.Újra bajnoki mérkőzést rendeznek az OTP Bank Ligában, a Loki a Ferencváros ellen lép pályára szombaton délután a Groupama Arénában.

Az 1. fordulóból elhalasztott találkozóval kapcsolatban együttesünk mestere, Vitelki Zoltán nyilatkozott, aki elmondta, megfelelő agresszivitással és hozzáállással pontot szerezhetünk az FTC otthonában.

Nagyon várjuk már, hogy elkezdődjön a Ferencváros elleni bajnoki! A kupacsapatok kivételével mi is egy héttel korábban folytatjuk tovább szereplésünket, de nincs hiányérzetem, úgy vélem, jól sikerült a rövid felkészülésünk. Nagyon motivált játékosokat látok magam előtt, bízom benne, a Groupama Arénában olyan eredményt tudunk elérni, amely klubnak, szurkolónak, futballistának és vezetőnek is jó. A labdarúgók maximálisan átérzik, mennyire fontos minden egyes pont – fogalmazott a DVSC vezetőedzője, Vitelki Zoltán, aki a zárt kapus találkozókról is beszélt. – Ehhez nem lehet hozzászokni, hisz mint minden sport, természetesen a foci sem ugyanolyan szurkolók nélkül. De nem panaszkodunk, hozzá kell szokni, hogy ilyen körülmények között kell majd játszani. Ez a hét a finomításról szólt, igyekeztünk azokra a kiélezett szituációkra kihegyezni a feladatokat, amelyeket a Ferencváros ellen szeretnénk megvalósítani. Éles meccsre számítok, de ha azt az agresszivitást és hozzáállást mutatjuk, melyet a legutóbbi idegenbeli, zöld-fehérek elleni bajnokinkon, illetve ha még magasabb szintű koncentrációval és a hibaszázalékok csökkentésével futballozunk, alkalmasak leszünk rá, hogy pontot tudjunk szerezni akár az FTC ellen is.   

HB


Aktuális hírek, események