FŐOLDAL»HÍREK
»Tőzsér Dániel: Nem volt látványos a két csapat közti különbség

Tőzsér Dániel: Nem volt látványos a két csapat közti különbség

2020-05-25 12:00

Csapatkapitányunk semmilyen fizikális problémát nem érzett magán.A DVSC csapatkapitánya, Tőzsér Dániel tavaly decemberben, a Kaposvár elleni évzáró bajnokin lépett pályára utolsó alkalommal az NB I-ben. A középpályás a téli felkészülés alatt zajló, Nyíregyháza elleni összecsapáson bokasérülést szenvedett, amely után műtét és hosszú rehabilitáció várt rá. A Loki 8-as számú vezére felépült, és a Ferencváros elleni zárt kapus bajnokin kezdőjátékosként kapott szerepet a Groupama Arénában.

A téli felkészülés során elszenvedett sérülésemet követően most először léptem pályára, edzőmeccsen sem tudtam futballozni. Hosszú kihagyás volt, de természetesen nagyon jó volt újra ott lenni, az eredmény miatt viszont sajnos nem örülhetünk – fogalmazott a DVSC kapitánya, Tőzsér Dániel, akinek ez volt az első találkozója Vitelki Zoltán irányítása alatt. – Elég sokat kommunikálok a mesterrel. A kezdősípszó előtt úgy gondoltam, nagyjából 60-70 percet bírok majd, de végig jól éreztem magam, semmilyen fizikális problémám nem volt. Nem érzem, hogy bármennyire hátráltatott volna a kihagyás, de el kell mondanom, sok és kemény munkát végeztem a sérülést követően. Ezúton is szeretném megköszönni a közreműködést a DVSC rehabilitációs szakemberének, Dankó Misinek, és SET Centernek, hogy ilyen sokat segítettek a finomhangolásban.  

A szombati összecsapáson a vezetés megszerzése után az első játékrészben kétszer is betalált a Ferencváros, otthon tartva ezzel a három pontot.

A zöld-fehérek nem véletlenül állnak a tabella elején. Magabiztosan vezetik a bajnokságot, és úgy gondolom, idén is megszerzik a bajnoki címet. A meccs utolsó harmadában talán kijött a minőség, hisz egyénileg erősebb játékosokból álló csapattal találkoztunk, de egyáltalán nem volt látványos a különbség. Nem volt benne a hazai győzelem sem, de sajnos így alakult. Jön a következő mérkőzés, amelyen pontot, pontokat kell szereznünk a Honvéd otthonában. Csapatkapitányként próbálom egyre inkább azt erősíteni a társaimban, hogy véges, amíg itt vagyok. Arra törekszem, hogy normális keretek között menjenek majd a hétköznapok, ha én már nem leszek. Megvan a rám eső feladat a csapatnál, de mindenkinek ki kell venni a részét a feladatokból, hogy teljes legyen a közös kis életünk a DVSC-nél. Fő célom jelenleg, hogy stabilizáljuk a klub helyzetét és elmozduljunk a 8. helyről. Minél előbb be kell biztosítani, hogy jövőre is NB I-es tagságú legyen a klub. Ha sikerül, nagy teher esik le mindenki válláról.

HB


Aktuális hírek, események