FŐOLDAL»HÍREK
»Szombaton ismét NB I-es meccset játszik a DVSC!

Szombaton ismét NB I-es meccset játszik a DVSC!

2020-05-18 14:00

A Ferencváros elleni elhalasztott találkozóját pótolja együttesünk a fővárosban.Kicsivel több mint két hónapja, március közepén rendeztek utoljára NB I-es fordulót, amelyet a koronavírus-járvány miatt elővigyázatosságból zárt kapuk mögött játszottak a csapatok. A játéknapot követően a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége úgy döntött, a vírus miatt azonnali hatállyal felfüggeszti az élvonal küzdelmeit.

A csapatok kényszerszünetre vonultak, játékosaink pedig otthon elvégzendő, egyéni edzéstervet kaptak a szakmai stábtól. Április 22-én újból edzésbe álltak a DVSC labdarúgói, akik akkor még kis csoportokban tréningeztek a pallagi edzőcentrumban, majd az MLSZ újbóli bejelentését követően – miszerint május végén folytatódik a bajnokság – visszatért minden a rendes kerékvágásba, természetesen a szigorú egészségügyi és biztonsági előírások maximális betartása mellett.

Mint ismert, a Loki az 1. fordulóban a bajnok Ferencváros otthonában lépett volna pályára, ám a hazaiak kérésére azt a találkozót elhalasztották. Pótlását május 23-ra tűzte ki a szövetség, ami azt jelenti, szombaton újból NB I-es mérkőzést játszik együttesünk!

A 15.55 órától kezdődő, listavezető elleni zárt kapus rangadó nem ígérkezik könnyűnek, hisz jelenleg eltérő célokért küzdenek a csapatok, de természetesen azon leszünk, minél jobb eredményt érjünk el a Groupama Arénában.

HB


Aktuális hírek, események