FŐOLDAL»HÍREK
»Száz Loki-szurkoló ott lehet a Honvéd elleni meccsen

Száz Loki-szurkoló ott lehet a Honvéd elleni meccsen

2020-05-29 11:00

Íme, a Budapest Honvéd fontos tájékoztatása a vasárnapi bajnokival kapcsolatban.Remek hírre ébredtek csütörtök reggel a magyar foci szerelmesei, ugyanis a legfrissebb kormányrendelet szerint visszatérhetnek a szurkolók a lelátóra az NB I-ben! Ez természetesen a szigorú szabályok betartása mellett zajlik majd, nézők például minden negyedik székre ülhetnek le a stadionokban.

Együttesünk május 31-én, vasárnap 18.55 órától a Budapest Honvéddal csap össze az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ahol tehát már szurkolók előtt lépnek pályára a csapatok.

A kispestiek tájékoztatása alapján a stadion vendégszektorában száz Loki-szurkoló lehet majd jelen. A teljes árú jegyet 1390 forintért, míg a diák és nyugdíjas jegyet 800 forintért (feltétel: érvényes diákigazolvány, 65 életév betöltése) lehet megvásárolni. 

A Budapest Honvéd döntése szerint sem hazai, sem pedig vendég oldalon nem lesz helyszíni jegyértékesítés. Ez tehát azt jelenti, hogy a Loki drukkerei elővételben, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon tudják megvásárolni a számukra elérhető száz belépőt szurkolói kártya (stadionkártya) ellenében.

Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a nagy érdeklődés miatt minél előbb vegyék meg jegyeiket a vasárnapi meccsre!

A stadion kapui a kezdősípszó előtt egy órával nyitnak. A létesítménybe való belépéskor kötelező a maszk viselete, emellett testhőmérséklet-mérés és kézfertőtlenítés is lesz. A találkozóra a Hajdúságból érkező érdeklődők a stadion környező utcáiban tudnak majd megállni gépjárműveikkel.

Kérjük szurkolóinkat, tartsák be a Budapest Honvéd által előírt egészségügyi előírásokat!

Mint ismert, jövő pénteken újból a Nagyerdőn lép pályára a Loki, amely a Kaposvárt fogadja 20 órától. Szurkolóinkat hamarosan tájékoztatjuk a mérkőzésen való részvétel feltételeiről.

HB


Aktuális hírek, események