FŐOLDAL»HÍREK
»Szatmári Csaba első nemzetközi tétmérkőzését játszotta

Szatmári Csaba első nemzetközi tétmérkőzését játszotta

2016-07-08 14:05

A fiatal védő az SP La Fiorita elleni El-selejtező visszavágójának minden percét élvezte.

Nemzetközi tétmérkőzésen először lépett pályára Szatmári Csaba, a DVSC saját nevelésű védője. Az SP La Fiorita elleni találkozón szépszámú közönség előtt, a Nagyerdei Stadionban bizonyíthatott a 22 éves labdarúgó.

- A mérkőzés minden percét élveztem, már csak azért is, mert legalább tizenkétezren kilátogattak, ami nagyon feldobott, még motiváltabbá tett, emellett az első nemzetközi tétmeccsemet játszhattam, és szerettem volna bizonyítani – fogalmazott Szatmári Csaba. – Úgy érzem, sikerült jól teljesítenem, bár védekezésben nem sok dolgom volt. Ami az eredményt illeti, nem vagyunk elégedettek, mert több gólt szerettünk volna rúgni. Az első meccshez képest talán lassabb volt a tempó, pedig próbáltuk felgyorsítani a játékot, de az ellenfelünk nagyon beállt védekezni, nehéz volt mögéjük kerülni. Megtettünk mindent, most így sikerült. Annak örülünk, hogy kettős győzelemmel jutottunk tovább, és készülhetünk a következő körre.

Szatmári Csaba az NB I-ben már bemutatkozott, csütörtökön pedig a nemzetközi porondon is debütált. Mint minden fiatal játékos, ő is azért dolgozik, hogy a lehető leghamarabb beverekedje magát a csapatba.

- Eddig még kevés alkalommal játszottam, emiatt nyilván nem is vagyok elégedett magammal, hiszen minden labdarúgó arra törekszik, hogy lehetőleg minden meccsen számítsanak rá. Huszonkét éves vagyok, tehát van még időm, de azért szeretnék természetesen rendszeresen pályára lépni. Az a célom, hogy minél hamarabb stabil tagja legyek a kezdőcsapatnak.

Aktuális hírek, események