FŐOLDAL»HÍREK
»Loki-siker a Kisvárda elleni második találkozón

Loki-siker a Kisvárda elleni második találkozón

2020-05-16 13:00

Kundrák Norbert és Nikola Trujic góljával 2-1-re nyertünk.Kedves Loki-szurkolók, a második Kisvárda elleni meccsünk online közvetítése az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsatok velünk! 

A Kisvárda kezdőcsapata: Minca – Hej, Avetiszjan, Kravcsenko, Baranyai Á. – Szőr, Szimovics – Gosztonyi, Obradovics, Kovácsréti – Jelena

A DVSC kezdőcsapata: Kosicky - Damásdi, Szatmári, Baráth, Barna - Kundrák, Bereczki, Szabó B., Trujic - Garba, Kerekes

1. perc: Elkezdődött a meccs.

5. perc: Magas iramban zajlik a mérkőzés, de egyelőre helyzet még nem volt, nagy mezőnymunka folyik mindkét csapat részéről.

6. perc: Jelena meglepő 20 méteres lövése a felső lécen csattan.

8. perc: Kisvárda végzett el szabadrúgást oldalról, de Szatmári magabiztosan kifejelte.

13. perc: Többnyire a Kisvárda térfelén van a labda, a hazaiak hátul járatják, csapatunk pedig az első meccshez hasonlóan folyamatos letámadással próbál labdát szerezni az ellenfél térfelén.

17. perc: Kundrák szerezett labdát a hazaiak térfelén, centerezését Garba átengedte, ezzel Truljic került ziccerbe, aki 12 méterről a hosszút célozta meg, de Minca bravúrral hárított. Nagy gólhelyzet volt!  

18. perc: Az ezt követő szöglet után Baráth fejelte centikkel felé.

22. perc: Karakó Ferenc játékvezető 1 perces ivószünetet rendelt el.

26. perc: Továbbra is nagy mezőnymunka folyik a pályán. Kiegyenlített a mérkőzés.

28. perc: Bereczki ugratta ki Garbát, aki szépen lefedezte a labdát, levitte alapvonalig, majd centerezett Truljichoz, aki ígéretes helyzetben sajnos rosszul kezelte le a labdát, így a hazai védők felszabadíthattak.

31. perc: Ismét Garba került a szélen a védők mögé és pár centi híján tökéletes lett volna a beadása az üresen érkező Kerekesnek, de a hazai védők kifejelték a labdát.

33. perc: Kovácsréti tekerte rá 18 méterről, de Kosicky magabiztosan védte.

36. perc: Garba szerezett labdát a félpályánál és három a kettőbe vezethettük rá a hazai védőkre, majd jól kiugratta Trujicot, aki sajnos lövés helyett cselt választott, így oda lett az ígéretes gólhelyzet.

39. perc: Kerekes harcolt ki szabadrúgást az ellenfél 16-osának sarkánál. A pontrúgást Szabó végezte el, majd a nagyon agilisan játszó Kundrák csukafejese épp, hogy kapu mellé ment.

42. perc: Obradovics gyenge lövését védte magabiztosan Kosicky.

45. perc: A játékvezető lefúja az első félidőt. Az állás 0-0. Eddig nagyon magabiztosan játszik a sok fiatallal felálló csapatunk, melyben többjüknek is nem a megszokott posztjukon kell helyt állniuk.

46. perc: Megkezdődött a második félidő.

49. perc: Minca kapujából 25 méterre kifutva fejelte el a labdát Truljic elől.

51. perc: Kerekes indította Garbát, aki lefutotta védőjét, majd kissé kisodródva ballal 14 méterről ellőtte a hosszú mellett.

55. perc: Szabó indította Kerekest, aki ezután szépen kiugratta a beinduló Szabót, de az utolsó kisvárdai védő menteni tudott előle.

57. perc: Gosztonyi vitte le a jobb szélen a labdát az alapvonalig, de beadását Baráth tisztázta szögletre.

58. perc: A szögletet követő kavarodás után a labda Szimovics elé pattant, aki 2 méterről megszerezte a vezetést a hazai csapatnak. Ezzel 1-0-ra vezet a Kisvárda.

63. perc: A hazaiak a vezetés tudatában tartják a labdát, csapatunk pedig egész pályás letámadással próbál labdát szerezni.

65. perc: A hazaiak 57-es játékosa, Avetisyant kell ápolni, ezért Karakó sporttárs 1 perces ivószünetet rendelt el.

67. perc: A mérkőzés első cseréje: a megsérült Avetisyant váltja ez előző mérkőzés gólszerzője, Khymich.

71. perc: Szatmári szerel utolsó emberként a hazaiak csatára elől.

74. perc: Ismét cserél a hazai csapat, Szimovics helyett Ryznichenko a pályán.

75. perc: GÓL! Egyenlített a Loki! Barna passza után Trujic vitte le a labdát a bal szélen, és pontos, lapos centerezésére Kundrák érkezett a hosszú saroknál, majd gurított okosan a kapuba. Ezzel a mérkőzés állása 1-1.

74. perc: Cserélünk: Lakatos Benjámin váltja Kerekest, így Damásdi lép eggyel feljebb a középpályára, míg Trujic lett Garba éktársa. 

77. percben Ryznichenko lőtte fölé nagy helyzetben.

79. perc: Ismét cserél Vitelki Zoltán, Szabó Árpád áll be Bereczki Dániel helyett a középpályára.

82. perc: Az utóbbi percekben nagyobb iramra kapcsolt mind a két csapat, de nagyobb helyzet nem alakult ki.

85. perc: Edzőnk kihasználja utolsó cseréjét: Kovács Róbert áll be Szabó helyére. Ezáltal az eddig nagyon jól játszó Baráth Péter a középhátvéd pozícióból fellép a középpályára.

86. perc: GÓL! Egy gyors mélységi indítás után 15 méterről középről lövi ki kapásból Trujic a hosszú sarkot! Ezzel csapatunk megfordítja a mérkőzést! Kisvárda - Debrecen 1-2!

89. perc: A Kisvárda mindent egylapra feltéve támad, de eddig csapatunk magabiztosan védekezik.

90. perc: Baráthot kell ápolni a félpályánál, valószínűleg az utolsó perc következik.

90+1. perc: Karakó Ferenc játékvezető lefújja a mérkőzést. A második mérkőzésen már nem tudott egyenlíteni a Kisvárda az utolsó percben, így 1-0 vesztésről megfordítva 2-1 nyert csapatunk!

JD


Aktuális hírek, események