FŐOLDAL»HÍREK
»Keddtől kaphatók a belépők a Kaposvár elleni bajnokira

Keddtől kaphatók a belépők a Kaposvár elleni bajnokira

2020-06-01 12:05

Fontos információk a jegyvásárlással kapcsolatban.Jó hír, hogy a múlt csütörtöki kormányrendeletben leírtak alapján ismét szurkolók előtt léphetnek pályára az NB I-es csapatok! Szerencsére nem lesz ez másként a június 5-én, pénteken 20 órakor kezdődő DVSC-Kaposvár bajnokin sem.

A futballra éhező rajongóink június 2-án, kedden 10 órától, regisztráció nélkül megvásárolhatják belépőiket online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon vagy személyesen, a DVSC Ajándékbolt pénztárában. (A Loki Shopban kötelező a maszk vagy a szájat és orrot eltakaró kendő használata.)

A Kormány és a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a nézők csak minden negyedik széken foglalhatnak helyet és nem ülhetnek közvetlenül egymás mögött, ily módon biztosítva a másfél méteres, úgynevezett védőtávolságot. Ezt a pénztáraknál, a beléptetéskor, a büféknél és a stadion egész területén be kell tartani. Ezen kívül ajánlott a maszk viselése és a kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres használata.

A mérkőzéseken klubunk bérletes drukkerein kívül 1250 fő foglalhat helyet a Nagyerdei Stadionban, összhangban az egészségügyi előírásokban foglaltakkal.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mellékelt ábrán látható, piros színnel jelölt szektorokba nincs lehetőség a jegyvásárlásra, mivel azokban a bérleteseink foglalhatnak helyet a megfelelő távolság betartásával!

Az állandó belépők változatlanul ugyanabban a szektorba érvényesek, ahová megváltásra kerültek. Bérleteseink érkezési sorrendben ülhetnek le a szektorukon belül a kijelölt székekre.

Fontos információk a jegyvásárlással kapcsolatban:

- Továbbra is kedvezményesen vásárolhatók meg a belépők elővételben, mint a mérkőzés napján a stadion pénztáraiban.

- A hátralévő négy hazai meccsünkön továbbra sincs regisztráció.

- A távolságtartásra szóló szabályok miatt a VIP-szektorba csak és kizárólag a VIP-bérlettel rendelkezők foglalhatnak helyet.

- A belépők korlátozott számára való tekintettel a stadion teljes megnyitásáig a tízéves kor alatti szurkolóinknak is szükséges a jegyvásárlás.

- Egy fő maximum négy belépőt válthat egy adott találkozóra.

Azon drukkereink, akik megvásárolták, de nem váltották vissza jegyeiket a március 14-i, Zalaegerszeg elleni zárt kapus összecsapásra, azoknak érvényes a belépője a jövő pénteki, Kaposvár elleni mérkőzésre.

Ugyanakkor fontos, hogy a találkozóra az új szabályoknak megfelelő jegy kerül kiállításra, így aki személyesen vette meg belépőjét a ZTE ellen, a Loki Shopban kap újat, míg aki online, az a webes fiókból tudja kinyomtatni!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy továbbra is az elővételes online jegyvásárlást ajánljuk!

Szeretettel várjuk szurkolóinkat a Kaposvár elleni bajnokira péntek este! 


Aktuális hírek, események