FŐOLDAL»HÍREK
»Herczeg András Elite Youth A diplomát kapott

Herczeg András Elite Youth A diplomát kapott

2014-03-24 16:35

Az MLSZ első alkalommal osztotta ki az UEFA utánpótlásképzésre specializálódó diplomáját.

A Magyar Labdarúgó-szövetség Edzőképző Központja első alkalommal osztotta ki az UEFA legújabb, utánpótlásképzésre specializálódó vezető szakembereknek létrehozott Elite Youth A diplomáját, amelyet Herczeg András, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője is megkapott.

- A labdarúgás nagyon dinamikusan fejlődik, ezért mindig lehet tanulni – nyilatkozta az MLSZ TV-nek Herczeg András. - Amikor ez a lehetőség adódott, azt gondoltam - hiába végeztem már el a pro licencet -, hogy mindenképpen jelentkezem rá, és nem bántam meg, utólag is azt gondolom, nagyon jó döntést hoztam. Jó volt feleleveníteni a régi emlékeket, illetve nagyon sok újat tanultunk. Az előadások között sokat tudtunk beszélgetni a kollégákkal, tapasztalatokat cseréltünk, ezért úgy érzem, hogy a tanfolyam mindenkinek a hasznára vált. Az UEFA is elismerően szólt róla, így Magyarország megkapta a lehetőséget, hogy ezt a képzést újra elindítsa.

Fotó: mlsz.hu

Szalai László, az Edzőképző Központ igazgatója kiemelte: az Elite Youth A diplomával rendelkező szakemberekre komoly szerep hárul a jövőben, hiszen többéves tudásukat, tapasztalatukat, valamint a tanfolyamon megszerzett ismereteket felhasználva a következő generációk képzése múlik a munkájukon.


Aktuális hírek, események