FŐOLDAL»HÍREK
»FTC-DVSC: így látták az edzők

FTC-DVSC: így látták az edzők

2020-05-23 18:40

Vitelki Zoltán és Szerhij Rebrov értékelése.A 2-1-es hazai sikerrel végződő Ferencváros-DVSC bajnokit követően a két mester értékelt.

Vitelki Zoltán, a DVSC vezetőedzője: - Úgy készültünk a meccsre, hogy próbálunk pontot, pontokat szerezni, hisz a mi helyzetünkben mindegyiknek nagy jelentősége van. Nem kezdtünk rosszul, megszereztük a vezetést, azt láttuk vissza, amit elképzeltünk. Ezt követően kaptunk két elkerülhető gólt, melyeknél a figyelem és a koncentráció hiányzott. A két hazai találat megnyugtatta a Fradit, de ha az egész összecsapást nézem, minimum egy pontot szerezhettünk volna. Nincs szégyenkezni valónk azért, mert kikaptunk, de sokkal több lehetőség volt a meccsben. Nem éreztem fizikális problémát és nem álltunk vissza, de az eredmény miatt nagyon szomorú vagyok. Eredményességben és koncentrációban többet vártam. Azokban a szituációkban, melyekben dönteni kellett volna, tudatosabbnak és határozottabbnak kellett volna lenni, így sajnos a végén nem mi jöttünk ki jól.  Sokan kérdezték tőlem, jelent-e valamit, hogy kevés volt a felkészülés. Azt gondolom, egyáltalán nem volt hátrány, és nem éreztem a meccs folyamán a játékosokon, hogy több időre lett volna szükségük.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője: - Azt gondolom, hatalmas öröm a magyar futballszurkolóknak, hogy folytatódhatott a bajnokság. Jól felkészültünk az ellenfél játékára és megérdemelten nyertünk. A második félidőben a Loki változtatott a taktikáján, de így sem forgott veszélyben a három pont sorsa.

HB


Aktuális hírek, események