FŐOLDAL»HÍREK
»Ebesre látogat a kis Loki

Ebesre látogat a kis Loki

2014-03-01 09:15

A DVSC-DEAC a második helyen áll és ennek megfelelően kell pályára lépni - mondta Gyarmati András.

Vasárnap 14.30-kor az Ebes otthonában vendégszerepel a tabella második helyén álló DVSC-DEAC. Az Ebesnél ősszel komoly gondok voltak, még az is kérdésessé vált, folytatni tudja-e a bajnokságot, végül nagyjából rendeződött a helyzete, és a 13. helyről vág neki a tavasznak. Gyarmati Andrást, a kis Loki vezetőedzőjét kérdeztük, mit vár a találkozótól.

- Jelenleg úgy néz ki, hogy az első csapatból nem lesz visszajátszó, hiszen a Loki bajnoki és Ligakupa-meccseket is játszik mostanában, így a saját keretünk labdarúgói lépnek pályára kiegészülve néhány U21-es játékossal – tudtuk meg Gyarmati Andrástól. -  Biztos vagyok benne, az Ebes mindent megtesz a bennmaradás érdekében, de minket kötelez, hogy ott vagyunk a második helyen, ennek megfelelően kell minden találkozóra készülnünk. Hajtós meccsre számítok.

Télen néhány változás történt a kis Loki keretében. Szabó Roland és Kónya Csaba átkerült a Létavértesbe, onnan pedig érkezett Király Vitalij. A csapatot erősíti tavasszal Karacs Péter, aki a Honvéd utánpótlásából jött kölcsönbe.


Aktuális hírek, események