FŐOLDAL»HÍREK
»DVSC-Puskás Akadémia: elindult a jegyértékesítés

DVSC-Puskás Akadémia: elindult a jegyértékesítés

2020-06-10 10:55

Elővételben kedvezményes áron kaphatók a belépők a szombati bajnokira.



Egyre mélyebb gödörben csapatunk, miután kedd este az Újpest FC otthonában sem sikerült három pontot szereznünk. A tabellán közvetlen riválisunk ellen kimondottan fontos lett volna egy önbizalomnövelő győzelem, de sajnos 3-1-es vereséggel távoztunk a Szusza Ferenc Stadionból.

Hétvégén azonban már újból a Nagyerdőn lép pályára a Kondás Elemér vezette Loki, amely a Puskás Akadémiát fogadja az OTP Bank Liga 29. fordulójában.

A június 13-án, szombaton 19 órakor kezdődő összecsapásra elővételben kedvezményes árakon már megvásárolhatók a belépők a jól megszokott helyeken, online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, és a DVSC Ajándékboltban.

További fontos információk a jegyvásárlással kapcsolatban:

- Továbbra is kedvezményesen vásárolhatók meg a belépők elővételben, mint a mérkőzés napján a stadion pénztáraiban.

- A hátralévő három hazai meccsünkön továbbra sincs regisztráció.

- A távolságtartásra szóló szabályok miatt a VIP-szektorba csak és kizárólag a VIP-bérlettel rendelkezők foglalhatnak helyet.

- A belépők korlátozott számára való tekintettel a stadion teljes megnyitásáig a tízéves kor alatti szurkolóinknak is szükséges a jegyvásárlás.

- Egy fő maximum négy belépőt válthat egy adott találkozóra.

Mondani sem kell, hatalmas szüksége lenne mind a játékosoknak, mind pedig a szurkolóknak egy hazai sikerre, hisz már csak öt mérkőzés van hátra az OTP Bank Liga 2019/2020-as szezonjából, és nem méltó pozíciót foglalunk el a tabellán.

Kérjük drukkereinket, továbbra is biztassák csapatunkat és szurkoljuk ki a három pontot a Lokinak a Puskás Akadémia ellen!


Aktuális hírek, események