FŐOLDAL»HÍREK
»Dombi Tibor már biciklizhet

Dombi Tibor már biciklizhet

2014-02-11 08:50

Az itthon maradt játékosok keményen dolgoznak a mielőbbi visszatérés érdekében.


Öt játékosunk sérülés miatt nem utazott el a csapattal Törökországba, ám itthon mindannyian keményen készülnek, hogy minél hamarabb visszatérhessenek a pályára.
 
Dombi Tibor még január végén szenvedett térdsérülést. Mint elmondta, fájdalma már egyáltalán nincs, és a kontrollvizsgálat alapján is szépen javul, de óvatosnak kell lennie. Még nem tudja, mikor csatlakozhat a csapathoz. Elkezdte a biciklizést, emellett konditermi erősítéséket végez.
 
Bernáth Csaba a Loki egyik edzésén sérült meg, a vádlijában mikroszakadást fedeztek fel az orvosok. A héten felsőtestre dolgozik, biciklizik, illetve úszni jár és kezeléseket kap. A vizsgálat alapján még nem épült fel teljesen, ezért az ő visszatérésére is várni kell. Reményei szerint hétfőtől labdás edzést is végezhet, de még külön a csapattól.
 
A keresztszalag-szakadást szenvedett Joel Damahou a rehabilitációját végzi. Ő is rendszeres látogatója a konditeremnek, emellett a szabadban könnyített labdás munkát végez.
 
Bódi Ádám szintén rehabilitáción van, de nagyon szépen halad a felépülésben, hamarosan csatlakozhat a csapathoz.
 
Nagy Zoltán – akinek a kereszt- és oldalszalagja szakadt el - jelenleg vádli- és combizom erősítéseket végez, hogy minél hamarabb „visszajöjjön” rá az izom. A tervek szerint hét végén elkezdheti a kocogást.


Aktuális hírek, események