FŐOLDAL»HÍREK
»DLA: a legkisebbek is elkezdték

DLA: a legkisebbek is elkezdték

2020-05-20 11:40

FOTÓKKAL!Szinte minden korosztályban második hete zajlanak az edzések a Debreceni Labdarúgó Akadémián, azonban az U6-osok és az U7-esek számára a keddi volt a nagy nap: a kényszerszünet után a legkisebbek most térhettek vissza a pallagi pályákra.

- Várva várt pillanat volt – mosolygott az első tréning után Kovács Krisztián edző, aki remek hangulatú gyakorlást vezényelt a kicsiknek. A óvodás korú labdarúgópalánták felszabadultan, de egyben figyelemre méltóan fegyelmezetten végezték a munkát. A edzésen feltűnt Ferenczi János, a Loki felnőttcsapatának válogatottat is megjárt kitűnősége, akinek a kisfia, Noel is DLA-növendék. A DVSC labdarúgója természetesen minden rá vonatkozó egészségügyi előírást maximálisan betart.

- Jani ez első perctől itt van velünk, nagyon sokat segít. Nem könnyű feladat a legkisebbekkel foglalkozni, de egyben hatalmas örömforrás is. Mondhatom, tehetségesek a gyerekek – mondta Kovács Krisztián.

Úgy hírlik egyébiránt, Ferenczi János edzői ambíciókat is dédelget magában, tehát nem kizárt, hogy nemcsak a jövő labdarúgói, hanem egy jövőbeli edző is pályára lépett kedden Pallagon.

FOTÓK!

T.Cs.Zs. 


Aktuális hírek, események