FŐOLDAL»HÍREK
»Bereczki Dániel megszerezte első gólját a nagycsapatban

Bereczki Dániel megszerezte első gólját a nagycsapatban

2014-09-11 16:05

A fiatal támadó szeretne idővel az első csapat keretébe bekerülni.

A mórahalmi 6-0-s győzelemből a Loki 19 éves támadója, Bereczki Dániel két góllal vette ki a részét. 

- Egyértelmű volt, csak a győzelem az elfogadható tőlünk, hiszen több osztálynyi különbség volt a csapatok között, ugyanakkor szó sem lehetett arról, hogy félvállról vegyük a kilencven percet – nyilatkozta a Naplónak Bereczki Dániel. - Többen is szerepeltünk fiatalabb társaimmal a kezdőben, amit nagy lehetőségként fogtunk fel. A csapat végig kezében tartotta a mérkőzést, magabiztosan továbbjutott, tehát elérte a kitűzött célt, mi pedig szép élménnyel lettünk gazdagabbak.

Bereczki Dániel duplázott Mórahalmon (fotó: Karnok Csaba)

A támadó gyakran volt játékban, úgy tűnt, nem fél váratlan megoldást alkalmazni, s nem mellékesen kétszer is megzörgette a vendéglátók hálóját.

- Már annak is örültem, hogy kezdőként számít rám Kondás Elemér, a góljaimnak pedig különösen, hiszen az első csapatban még sosem találtam be. Az első gól azért volt fontos, mert korán megszületett és ez jót tett az önbizalmamnak. Nem volt nehéz dolgom, egy szép támadás végén kellett jókor érkeznem és közelről a kapuba lőttem. A második egy szöglet után született, ilyenkor a kipattanóra nekem kell érkeznem, a védő röviden szabadított fel, így be tudtam rúgni a kapu közepébe – magyarázta Bereczki Dániel, aki az elérendő céljairól is beszélt a Naplónak. - Szeretnék idővel az első csapat keretébe bekerülni és minél több lehetőséget kapni, ehhez azonban időre van szükségem. Most jó volt belekóstolni a közegbe, de rengeteget kell még erősödnöm és fejlődnöm, hogy odaérjek. Mindenesetre bízom benne, hogy az MK-ban és a Ligakupában is szerepet kapok a későbbiekben is, akár erősebb ellenfelekkel szemben.


Aktuális hírek, események