FŐOLDAL»HÍREK
»Az év esport-díj jelöltjei között a DVSC Esport

Az év esport-díj jelöltjei között a DVSC Esport

2020-05-19 11:00

Újabb trófeákkal gazdagodhat egyesületünk.Az Esportmilla hagyományteremtő céllal 2014 óta díjazza az esztendők kiemelkedő esport teljesítményeit. A kezdeményezés célja a kiemelkedő magyar esportteljesítmények elismerése – írja az esportolo.hu.

A 2019. január 31. és december 31. között elért sikerek alapján több kategóriában megválasztják az elmúlt esztendő legjobbjait. Mint ismert, a DVSC Esport egyesületének Pro Clubs együttese számára kiválóan sikerült a 2019-es év, így megérdemelten jelölték a „sportcsapat” kategóriában másik két csapat mellett.

A legjobb sportjátékosokat is díjazzák, külön öröm számunkra, hogy abban a kategóriában jelölték egyesületünk 1v1 játékosát, Molnargabót, aki hazánk legsikeresebb esportolója, és a világ legjobb harminc gémere között tartják számon.

A csapat mellett tehát egyénileg is nyerhet egy trófeát a DVSC Esport egyesülete, melynek játékosára a közönség szavazhat május 26-ig, jövő hét keddig az alábbi linken.

Bízunk benne, minél több Loki-szurkoló voksol majd Molnargabóra, hisz nagy megtiszteltetés lenne, ha egyesületünk játékosa végezne az élen.

HB


Aktuális hírek, események