FŐOLDAL»HÍREK
»A szurkolók döntöttek: Nagy Sándor a legjobb játékos!

A szurkolók döntöttek: Nagy Sándor a legjobb játékos!

2018-07-02 12:00

Kapusunk kapta a legtöbb szavazatot a DVSC honlapján indított voksoláson.Az idény végeztével elindítottuk a szavazás-sorozatunkat, amelyen a szezon legjobb Loki-játékosára lehetett voksolni. Elsőként posztonként szavazhattak a szurkolók, akiknek döntése értelmében a legjobb védő kategóriában Szatmári Csaba végzett az élen, a legjobb középpályás Varga Kevin, míg a legjobb támadó Könyves Norbert lett. Hozzájuk csatlakozott kapusunk, Nagy Sándor, így az említett négy labdarúgó indult a 2017/2018-as szezon legjobb Loki-játékosa címért.

A szurkolók két héten át szavazhattak, végül a legtöbb voksot Nagy Sándor kapta, aki immár a második díjat „zsebelte be”, hiszen ő vehette át a DVSC történetének egyik legtehetségesebb játékosa, a fiatalon tragikusan elhunyt Zilahi Zoltán emlékére alapított vándordíjat is, amit minden évben a szezon utolsó bajnokiján adnak át a legjobb labdarúgónak.

Nagy Sándor valóban jó szezont tudhat maga mögött. A csapat húzóembere volt, sokszor láthattunk tőle hatalmas védéseket. A DVSC honlapnak télen adott interjúban azt nyilatkozta, hogy amikor Debrecenbe érkezett, be akarta bizonyítani, nem rossz kapus, és bármikor lehet rá számítani. Mint akkor elmondta, Ukrajnában az FK Hoverla Uzshorod csapatában hosszú éveken keresztül alapember volt, erős bajnokságban védett, tehát viszonylag nagy rutinnal érkezett Magyarországra, és ezt most láthattuk is tőle a szezon során.

Aktuális hírek, események