FŐOLDAL»HÍREK
»A Honvéd elleni bajnokira készül a DVSC

A Honvéd elleni bajnokira készül a DVSC

2020-05-25 13:50

Vasárnap ismét a fővárosban lépünk pályára.Nem sikerült jól a DVSC 1. fordulóból elhalasztott Ferencváros elleni bajnokija, amelyet a múlt szombaton pótoltak a felek a Groupama Arénában. Bódi Ádám korai bombagóljára Sigér Dávid válaszolt kétszer, így sajnos pont nélkül távoztunk a fővárosból, bár a meccs összképe alapján egyáltalán nem volt nagy különbség a két csapat között.

Hétvégén a többi NB I-es klub is becsatlakozik az élvonal küzdelmeibe. Együttesünk ezúttal május 31-én, vasárnap este a Budapest Honvéd vendégeként lép pályára az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, természetesen továbbra is zárt kapuk mögött.

A kispestiek is játszottak egy tétmeccset a múlt héten, mégpedig hozzánk hasonlóan szombaton, amikor a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén az MTK Budapesttel csaptak össze. A Honvéd kispadjára kinevezett Pisont István gól nélküli döntetlennel debütált vezetőedzőként.  

Vasárnap 18.55-től tehát rendkívül fontos találkozó előtt áll a Loki, amely egy Kispest elleni esetleges győzelemmel egy pontra megközelítené aktuális ellenfelét a tabellán.  

HB


Aktuális hírek, események