FŐOLDAL»HÍREK
»A DVSC Esport az év sport csapata

A DVSC Esport az év sport csapata

2020-05-26 21:50

Debreceni sikerek a díjátadón.Az Esportmilla 2014 óta hagyományteremtő céllal díjazza az esztendők kiemelkedő esport teljesítményeit. Mint ismert, a DVSC Esport egyesületének kiválóan sikerült a 2019-es esztendő, így másik két csapat, a Nice Gaming és a Veszprém mellett megérdemelten jelölték a „sportcsapat” kategóriában.

A szakmai zsűri megvizsgálta a három fél eredményeit és úgy döntött, 2019-ben a DVSC Esport egyesülete nyeri az Év esportolója díjat.

Ezúton is gratulálunk a bajnoki címet, Magyar Kupát és Szuperkupát nyerő, valamint a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé jutó csapatnak.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a szeretett klubom esport egyesületének megalapítása óta eltelt két és fél év során a legsikeresebb lett Magyarországon – fogalmazott a DVSC Esport – grandcasino.hu szakmai vezetője és játékosa, Lovász Tamás. – Köszönet illeti ezért azon játékosainkat, akik kivették részüket a sikereinkből. Emellett köszönet illeti Szima Gábor elnök urat, ifj. Szima Gábor tulajdonost, dr. Róka Géza cégvezetőt, Jeney Domokos marketingvezetőt és minden olyan dolgozót, aki segíti a mindennapi munkánkat.

Díjazták a legjobb sportjátékosokat is, melyben jelölték a DVSC Esport 1v1 játékosát, Molnargabót is, de ebben a kategóriában sajnos nem nyert, külön öröm viszont, hogy a közönségdíjat bezsebelte a világranglista 20. helyén álló esportoló.

Gratulálunk az egyesület játékosainak!


Aktuális hírek, események