FŐOLDAL»HÍREK
»A bérletárak nem változnak, kezdődik a jegyárusítás az El-selejtezőre!

A bérletárak nem változnak, kezdődik a jegyárusítás az El-selejtezőre!

2019-06-24 14:30

Minden fontos információ a következő szezon jegy- és bérletvásárlásáról, illetve az árakról.Klubunk szerdán 10 órától megkezdi a 2019-2020-as idényre szóló bérletek árusítását. Jó hír, hogy az árak nem változnak az előző szezonhoz képest, ráadásul nemcsak az összes hazai NB I-es mérkőzésre, hanem a Magyar Kupa- és az Európa-liga selejtezőkre is érvényesek lesznek az állandó belépők.

Ami a jegyeket illeti, idén újítás, hogy az elővételes vásárlás során olcsóbban juthatnak szurkolóink a belépőkhöz, mintha a mérkőzés napján vennék meg. Aki az interneten, a DVSC Ajándékboltban vagy a pénztárakban veszi meg a jegyét az adott meccs előtti napokon, az előző szezon árain tud hozzájutni, míg a meccs napján 20 százalékkal többe kerülnek majd a tikettek (internetes vásárlás esetén a meccsnapon is a régi ár van érvényben). Klubunk ezzel arra szeretné ösztönözni a szurkolókat, hogy a kényelmesebb megoldást válasszák, és a mérkőzés napján ne kelljen hosszan sorban állniuk.

A bajnoki mérkőzések jegyára két kategóriába (normál, kiemelt) van sorolva. Kiemelt jegyáras a DVTK, FTC, MOL Fehérvár FC és az Újpest FC elleni hazai találkozó, míg a többi bajnoki mérkőzés normál jegyárúnak minősül.

A DVSC július 11-én, a Nagyerdei Stadionban fogadja az albán kupagyőztes FK Kukësi csapatát az Európa-liga 1. selejtezőfordulójában. Erre a találkozóra szerdától fél áron - a bajnoki kiemelt jegyárhoz képest 50 százalékos kedvezménnyel - kaphatók a tikettek. Abban az esetben, ha csapatunk továbbjut, azt követően határozza meg klubunk a következő El-mérkőzés árait.

Mire érvényesek a bérletek?

-          a 2019-2020-as szezon hazai bajnoki mérkőzései (17 NB I-es találkozó)
-          Magyar Kupa-meccsek
-          El-selejtező mérkőzések

Helyfoglalás az előző szezon bérleteseinek

Minden, az előző bajnoki kiírásban bérlettel rendelkezett szurkoló biztosíthatja a megszokott helyét az új évadban is.

A korábban is bérlettel rendelkező személyek az első hazai bajnoki mérkőzésig válthatják meg bérleteiket az előző szezonban foglalt helyükre.

A nagyerdeistadion.hu-n kényelmesen elvégezhető a művelet.

Ingyenes belépés a gyerekeknek

A DVSC díjmentesen biztosítja a belépést minden bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésre a 10 év alatti (2009. július 1. után született) gyerekek számára, viszont az Európa-liga-meccsekre nekik is szükséges a belépők megvásárlása!

Lehetőség a családoknak (maximum két felnőtt, és a 10-16 évek közötti gyerekek)

Az egymással egyenes ági kapcsolatban lévő családtagok a Nagyerdei Stadion B1 és D8 szektoraiba szóló családi bérleteket válthatnak. Legalább egy szülő, vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válthat ilyen bérletet.

A felnőtteknek szóló éves díj 6000 forint személyenként, a gyerekeké egyenként 4000 forint ilyen bérletkategória esetén.

A családi kapcsolat bemutatása miatt ezek a bérletek a Nagyerdei Stadion pénztáraiban vásárolhatóak meg. 

Bérlet a nyugdíjasoknak

A Nagyerdei Stadion C1 szektorába különösen kedvezményes áron válthatnak bérletet a nyugdíjasok. A teljes évre szóló bérlet személyesen, a nyugdíjas igazolvány bemutatásával válható ki a Nagyerdei Stadion pénztáraiban – ára 10 000 forint.

Tisztelet a kerekesszékeseknek

Az egészségromlásuk által kerekesszékbe kényszerített szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a Loki-meccseket, értelemszerűen bérletet sem kell váltaniuk. Az ilyen mozgáskorlátozottak kísérője mérkőzésenként 1000 forintos belépővel jut be a stadionba.

Nyitvatartási idő

A Nagyerdei Stadion pénztárai hétfőtől szombatig 10-től 18 óráig várják a szurkolókat.

A DVSC Shopban munkanapokon 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 15 óráig lehet bérletet vásárolni.

A nagyerdeistadion.hu folyamatosan rendelkezésre áll.

Figyelem: a családi és nyugdíjas bérletet váltókat a pénztárak szolgálják ki!

A bérletet a stadionkártya testesíti meg. Előfordulhat, hogy stadionkártyával nem rendelkező szurkolók jelentkeznek: arra kérjük őket, hogy a kártya gyors elkészítése miatt jelenjenek meg a pénztáraknál!

A bérletvásárlás során a DVSC elfogadja a papír alapú Edenred-, a és az Erzsébet-utalványokat.

A bérlet megvásárolható elektronikus Erzsébet-Plusz és OTP SZÉP kártyával is a pénztárakban.

 

Felhívjuk a munkáltatók figyelmét, hogy a sporttörvény szerint a bérlet a minimálbér összeg határáig adómentesen adható. Ennek megfelelően a munkáltatók a munkavállalóik részére természetbeni juttatásként adó- és járulékmentesen vásárolhatnak belépőjegyeket és bérleteket. Ajánlatos egyébként erre a szabályra az alkalmazottaknak is felhívni a munkáltatók figyelmét.

 

Bérletárak a 2019-2020-as szezonra

Jegyárak a 2019-2020-as szezonra

Az FK Kukësi elleni El-selejtező jegyárai


Aktuális hírek, események