OTP Bank Liga  12. forduló - 2018-10-27 17:00

DVSC
2-1
Puskás Akadémia
(1-0)
Helyszín: Nagyerdei Stadion , 2814 néző
Játékvezetők: Farkas ( Ring , Farkas B. )
Események Mérkőzés galéria Tudósítás
Az utóbbi időben jó formában lévő Puskás Akadémia együttesét látta vendégül a Loki szombaton délután a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 12. fordulójában.
 
A mai meccs kezdőrúgását Jambrik Imre végezte el, aki 60. születésnapja alkalmából a családjától és a barátaitól kapta ajándékba a lehetőséget. Boldog születésnapot kívánunk neki!
 
Jól kezdtük a találkozót, a 4. percben hatalmas helyzet maradt ki, Tőzsér beadása után Takács Tamás a bal kapufára fejelt. A 9. percben ismét Tőzsér-Takács összjáték következett, csapatkapitányunk szabadrúgását támadónk fejelte a kapu mellé. A 20. percben Tőzsér harmadik beadása is Takácsot találta meg, aki közelről Danilovics kezébe bólintott. A 23. percben csapatkapitányunk jó 25 méteres szabadrúgását a Puskás kapusa ütötte szögletre a bal felsőből. A 30. percben a Puskás is kidolgozott egy helyzetet, Urblík közeli lövésénél azonban Kusnyír önfeláldozóan mentett. Két perccel később már gólt is láthattak a szurkolók, ugyanis megszerezte a vezetést a Loki! Tőzsér szabadrúgása után Kinyik volt nagylelkű és passzolt Könyves elé, aki 3 méterről az üres kapuba passzolt.  A vezető találat után is mi támadtunk, a 36. percben például Bódi éles szögből elvégzett szabadrúgását ütötte ki Danilovics. A 42. percben megduplázhattuk volna előnyünket, de Tőzsér 7 méteres fejesét Danilovics kiütötte a léc alól.
 
Az 51. percben kiegyenlített a Puskás Akadémia, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után a szünetben beállt Kiss Tamás 16 méterről ívelte át a labdát Nagy Sándor felett. A bekapott gólt követően próbáltuk ismét a magunk javára fordítani az összecsapás állását, ellenfelünk térfelén tartottuk a labdát, de komoly helyzetet nem tudtunk kialakítani. Egészen a 64. percig, amikor Takács egy az egyben, 7 méterről Danilovicsba lőtt. Három perccel később Varga Kevin szép cselek után lőtt, egy védőről azonban kipattant a labda. A 69. percben cserélt vezetőedzőnk, Takács Tamás helyett Albion Avdijaj állt be. Frissen beállt támadónknak mindössze két perc kellett, hogy gólt szerezzen, Tőzsér balról érkező szögletét gyönyörűen fejelte a hálóba! A 72. percben újabb hatalmas ziccer maradt ki, eldönthettük volna a három pont sorsát, Bódi közel egy egész térfélen át vezette a labdát, de a kapuhoz közel érve az elfekvő Danilovicsba lőtt. A 80. percben ismét változtatott Herczeg András, Varga Kevint Aleksandar Jovanovic váltotta, majd nem sokkal később Bódi Ádám helyett Csősz Richárd állt be.
 
A Loki a mai napon Könyves Norbert és Albion Avdijaj góljával újabb nagyon fontos, megérdemelt, 2-1-es sikert aratott a Puskás Akadémia felett a Nagyerdei Stadionban. Szép volt, fiúk!

Kezdőcsapat

DVSC
Nagy S.
Kusnyír
Kinyik
Pávkovics
Ferenczi
Varga K.
Haris
Tőzsér
Bódi
Könyves
Takács T.
Kosicky
Szatmári Cs.
Barna
Csősz
Jovanovic
Damásdi
Avdijaj
Puskás Akadémia
Danilovics
Szolnoki
Hegedűs J.
Poór
Osváth
Urblik
Varga J.
Mioc
Balogh B.
Arabuli
Radó
Hegedűs L.
Heris
Vega
Trajkovski
Zsidai
Kiss T.
Latifi

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
8. Mioc sárga lap
32. Könyves gól
42. Varga K. sárga lap
2. félidő
46. Radó lecserélve
46. Kiss T. becserélve
51. Kiss T. gól
64. Osváth lecserélve
64. Latifi becserélve
65. Kinyik sárga lap
66. Osváth sárga lap
69. Takács T. lecserélve
69. Avdijaj becserélve
71. Avdijaj gól
80. Varga K. lecserélve
80. Jovanovic becserélve
81. Mioc lecserélve
81. Vega becserélve
85. Bódi lecserélve
85. Csősz becserélve
90. + 1. Pávkovics sárga lap