OTP Bank Liga  27. forduló - 2019-04-06 17:00

DVSC
3-1
MTK
(2-1)
Helyszín: Nagyerdei Stadion , 3200 néző
Játékvezetők: Kassai ( Vígh , Szalai )
Események Mérkőzés galéria Tudósítás
A DVSC labdarúgócsapata az MTK Budapest ellen folytatta szereplését szombaton délután a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Ligában.
 
A mai mérkőzés kezdőrúgását lelkes szurkolónk, Győri Péter végezte el, akit 30. születésnapja alkalmából családja ajándékozott meg. Boldog születésnapot kívánunk neki!
 
A 4. percben egy gyorsan elvégzett szöglet után Varga Kevin jobb oldali beadása teljesen üresen találta Takács Tamást, ám támadónk 7 méterről Horváth kezébe fejelt. Egy perccel később azonban már gólnak tapsolhatott a Nagyerdei Stadion közönsége, ugyanis megszerezte a vezetést a Loki: Bényei alapvonalról visszagurított labdáját Ferenczi 14 méterről védhetetlenül lőtte vissza laposan a bal alsó sarokba. A vezető találatunk után is mi domináltunk inkább, az MTK térfelén zajlott a játék, de komoly lehetőség nem alakult ki. A 21. percben újabb gólt szereztünk, Ferenczi János megduplázta a maga és csapata előnyét is: Tőzsér Dániel balról elvégzett szögletét Horváth épp balhátvédünk elé ütötte, aki kapásból újabb védhetetlen gólt ragasztott a bal alsóba. Egy perccel később majdnem szépített az MTK, de Gera Dániel lövése a lécről pattant ki. Remekül játszottunk, a második találatunk után zsinórban jöttek a nagyobbnál nagyobb helyzetek: a 25. percben előbb Bódi szögletét Takács próbálta kapuba fejelni középen, de a labda a gólvonal előtt pattogott végig, majd Varga Kevin 18 méterről leadott bombáját ütötte sarokrúgásra a kék-fehérek kapusa. A 36. percben a semmiből szépített az MTK, Torghelle éles szögből lőtt Nagy Sándor kapujába.
 
A 49. percben Bódi lekészített labdáját Bényei lőtte kapu felé 12 méterről, majd néhány perccel később Schön lövését védte könnyedén Nagy. Az 56. percben cserélt Herczeg András, Varga Kevin helyett Csősz Richárd állt be, majd nem sokkal később Takács Tamást Zsóri Dániel váltotta. A 69.megszerezte harmadik találatát a DVSC! Ferenczi Jánosnak ebben a gólban is nagy érdemei voltak, hajszálpontos beadását Bódi Ádám 7 méterről lőtte a kapuba. A 75. percben újabb nagy lehetőség maradt ki, Zsóri és Csősz is gólt szerezhetett volna, de a nagy kavarodás után kivágták a labdát a vendég védők. A 80. percben Haris távoli lövését védte Horváth. Egy percre rá Balogh Béla bombáját ütötte ki a léc alól szögletre Nagy Sándor. A 85. percben harmadik cserelehetőségét is kihasználta vezetőedzőnk, Haris Attila helyett Aleksandar Jovanovic lépett pályára. Két perccel később Csősz adott remek passzt Tőzsérnek, aki közelről kétszer is Horváthba bombázott.
 
A Loki tehát a mai napon is remek teljesítményt nyújtott a Nagyerdei Stadionban, ahol Ferenczi János duplájával és Bódi Ádám góljával magabiztos, 3-1-es sikert aratott az MTK felett.

Kezdőcsapat

DVSC
Nagy S.
Bényei
Kinyik
Pávkovics
Ferenczi
Varga K.
Tőzsér
Haris
Bódi
Szécsi M.
Takács T.
Kosicky
Mészáros N.
Damásdi
Csősz
Jovanovic
Zsóri
Avdijaj
MTK
Horváth L.
Balogh B.
Pintér
Gengeliczki
Katona
Kanta
Vass Á.
Bognár
Szelin
Torghelle
Gera D.
Kicsak
Schön
Vogyicska
Vass P.
Lencse
Diallo
Kulcsár

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
5. Ferenczi gól
22. Ferenczi gól
36. Torghelle gól
2. félidő
46. Vass Á. lecserélve
46. Schön becserélve
48. Katona sárga lap
56. Varga K. lecserélve
56. Csősz becserélve
63. Takács T. lecserélve
63. Zsóri becserélve
69. Bódi gól
70. Pávkovics sárga lap
74. Pintér sárga lap
77. Torghelle lecserélve
77. Diallo becserélve
84. Gera D. lecserélve
84. Lencse becserélve
85. Haris lecserélve
85. Jovanovic becserélve