OTP Bank Liga  15. forduló - 2018-11-25 17:00

DVSC
0-1
MOL Vidi FC
(0-1)
Helyszín: Nagyerdei Stadion , 2927 néző
Játékvezetők: Iványi ( Buzás , Szert )
Események Mérkőzés galéria Tudósítás
Debreceni lehetőséggel indult a mérkőzés, az 5. percben Varga Kevin indítása bizonyult egy picit hosszúnak Szécsi számára. Két perccel később Bódi balról érkező beadását Avdijaj fejelte Kovácsik kezébe. A 9. percben ismét hazai helyzet után tapsolhattak a szurkolók, ezúttal Haris közeli, bal alsóba tartó lövését fogta a Vidi kapusa. A 29. percben ellenfelünk is betalálhatott volna, Hodzic 16 méteres tekerése viszont a lécen csattant. A 32. percben Tőzsér Dániel 23 méterről végzett el szabadrúgást, a bombaerős lövést Kovácsik szögletre ütötte ki a bal felsőből. Két perccel később Nego közeli lövését fogta könnyedén Nagy. A 40. percben megszerezte a vezetést a MOL Vidi FC, Nego elcselezte kapusunk mellett a labdát, majd az elvetődő Szatmári fölött a kapuba lőtt.
 
A második félidei kezdőrúgást id. Fogarasi István végezte el, akit 55. születésnapja alkalmából családja lepett meg. Az 50. percben kiegyenlíthettünk volna, de Tőzsér remek ívelését a léc alól éppen kiütötte Kovácsik. Az 55. percben ismét csapatkapitányunk volt a főszereplő, akinek jobb oldalról érkező szabadrúgását mentette a bal alsóból a Vidi kapusa. Az 59. percben változtatott csapatán Herczeg András, Szécsi Márkot Takács Tamás váltotta. Egy percre rá betalálhatott volna Takács, de Tőzsér remek beadásáról kevéssel lemaradt középen. Nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, a 63. percben Barna készítette le a labdát Tőzsér Dánielnek, de lövését ismét védte Kovácsik. Két perccel később Barna és Fiola csúszott össze a tizenhatoson belül. A labda ellenfelünk védőjének kezéről szögletre pattant, Iványi játékvezető azonban nem a büntetőpontra, hanem a szögletzászlóra mutatott. A 78. percben kettős cserét hajtott végre vezetőedzőnk, Barna Szabolcs helyett Ferenczi János, míg Varga Kevin helyett Aleksandar Jovanovic érkezett. Két perccel később Avdijaj éles lövése pattant ki a vendég kapusról.
 
A Loki tehát több nagy lehetőséget is kidolgozott a mai napon, de sajnos nem tudta megőrizni hazai veretlenségét, 1-0-s vereséget szenvedett a tavalyi bajnokcsapat MOL Vidi FC-től. 

Kezdőcsapat

DVSC
Nagy S.
Kusnyír
Szatmári Cs.
Pávkovics
Barna
Varga K.
Haris
Tőzsér
Bódi
Avdijaj
Szécsi M.
Kosicky
Mészáros N.
Ferenczi
Csősz
Nagy K.
Jovanovic
Takács T.
MOL Vidi FC
Kovácsik
Fiola
Juhász R.
Vinícius
Stopira
Nego
Pátkai
Nikolov
T. Hadzic
M. Scsepovics
Hodzic
Tujvel
Berecz
Hangya
Tamás K.
Tóth B.
Milanov
Kovács I.

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
19. Hodzic sárga lap
27. Barna sárga lap
40. Nego gól
2. félidő
55. Vinícius sárga lap
59. Szécsi M. lecserélve
59. Takács T. becserélve
62. Nikolov sárga lap
69. Hodzic lecserélve
69. Milanov becserélve
78. Barna lecserélve
78. Ferenczi becserélve
78. Varga K. lecserélve
78. Jovanovic becserélve
83. Nikolov lecserélve
83. Berecz becserélve
86. Haris sárga lap
89. Pávkovics sárga lap
90. + 1. M. Scsepovics lecserélve
90. + 1. Kovács I. becserélve