OTP Bank Liga  29. forduló - 2019-04-20 17:00

DVSC
2-1
Haladás
(1-0)
Helyszín: Nagyerdei Stadion , 3600 néző
Játékvezetők: Bogár ( Albert , Farkas B. )
Események Mérkőzés galéria Tudósítás
A DVSC labdarúgócsapata a jelenleg remek formában lévő Szombathelyi Haladást fogadta a Nagyerdei Stadionban szombaton délután az OTP Bank Liga 29. fordulójában. Mind a két fél számára nagy téttel bírt az összecsapás, ugyanis a Loki a dobogóért, míg ellenfelünk az első osztályban való maradásért küzd.
 
A mai találkozó kezdőrúgását Biatorbágyról érkező lelkes Loki-szurkolónk, Kaminszki Szilárd végezte el, akit 16. születésnapja alkalmából családja ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel.
 
Az első tíz perc a csapatok egymással való ismerkedéséről szólt, egyik fél előtt sem alakult ki komoly lehetőség. A 14. percben Bényei beadását húzta le középen Király. A 18. percben egy szép összjáték után Damásdi passzolt Harisnak, aki 18 méterről a lőtt, de Király védett. Négy perccel később megszerezhettük volna a vezetést, Barna beadása után Takács és Damásdi is betalálhatott volna, de oda lett a helyzet. A 29. percben Golodiuk távoli lövése nem talált kaput. A 35. percben aztán megtört a jég, és megszerezte a vezetést a Loki! Bódi ívelt be egy szabadrúgást 23 méterről, a középen érkező Szatmári Csaba pedig a bal alsóba fejelt. A 42. percben szöglettel felérő szabadrúgást végzett el a Bódi. Középen némi kavarodás után Szécsi lőtt, ám egy védőt talált telibe.  
 
Az 56. percben egy jobbról érkező beadást Rabusic fejelt 10 méterről Nagy Sándor kezébe. A 61. percben kettőt cserélt Herczeg András, Aleksandar Jovanovic helyett Csősz Richárd, míg Takács Tamás helyett Zsóri Dániel érkezett. Egy perccel később Szécsi 16 méterről lőtt a jobb alsóba, de a Haladás kapusa védett. A 64. percben Dausvili ért kézzel a labdába a tizenhatoson belül, így büntetőt ítélt a játékvezető. A labda mögé Bódi Ádám állt, aki nem hibázott, és védhetetlenül lőtt a bal alsóba. A második gólunk után majdnem jött a harmadik, Csősz ment el gyönyörűen az alapvonalig, majd passzolt vissza Szécsinek, ám támadónk lövése egy védőről szögletre pattant. A 71. percben egy beadás után Reagy lőtt 6 méterről, de Nagy Sándor nagy bravúrt bemutatva hárított. A 76. percben szépített a Haladás: Galin távoli lövése pattant meg Pávkovicson, akiről Nagy Sándor kapujába került a labda. Egy perccel később ismét cserélt Herczeg András, Szécsi Márkot Varga Kevin váltotta. A 80. percben Reagy közeli lövése a jobb kapufáról pattant ki. A 84. percben Bódi távoli bombáját fogta Király.
 
A Loki tehát tovább folytatta remek hazai szériáját, ugyanis Szatmári Csaba és Bódi Ádám góljával 2-1-re legyőztük a Haladást. Ezzel a sikerrel zsinórban ötödik győzelmünket szereztük meg a Nagyerdei Stadionban.

Kezdőcsapat

DVSC
Nagy S.
Bényei
Szatmári Cs.
Pávkovics
Barna
Damásdi
Jovanovic
Haris
Bódi
Takács T.
Szécsi M.
Kosicky
Kinyik
Ferenczi
Kusnyír
Varga K.
Csősz
Zsóri
Haladás
Király
Habovda
Jagodics
Németh Mi.
Mohl
Bamgboye
Dausvili
Rui Pedro
Golodiuk
Bamgboye
Ivanov
Rabusic
Rózsa
Gaál
Németh Má.
Tamás
Ofosu
Priskin
Holdampf

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
35. Szatmári Cs. gól
45. Jovanovic sárga lap
2. félidő
56. Golodiuk lecserélve
56. Ofosu becserélve
57. Rabusic lecserélve
57. Priskin becserélve
61. Jovanovic lecserélve
61. Csősz becserélve
62. Takács T. lecserélve
62. Zsóri becserélve
64. Dausvili sárga lap
64. Bódi gól tizenegyesből
73. Bamgboye lecserélve
73. Gaál becserélve
76. Ivanov gól
77. Szécsi M. lecserélve
77. Varga K. becserélve