OTP Bank Liga  25. forduló - 2019-03-16 19:30

DVSC
1-0
Diósgyőr
(1-0)
Helyszín: Nagyerdei Stadion , 3600 néző
Játékvezetők: Berke ( Vígh , Szalai )
Események Tudósítás
Nagy debreceni helyzettel indult az összecsapás, a 2. percben Bódi szabadrúgását Pávkovics fejelte kevéssel a kapu mellé. A 11. percben egy veszélyes diósgyőri lövés ment el keresztbe Nagy kapuja előtt. A 18. percben góllá érett a Loki fölénye, Ferenczi balról érkező lapos beadását Szécsi lőtte középen az üres kapuba. A vezető találatunkat megelőző percek is a Diósgyőriek térfelén zajlottak, és veszélyesen futballoztunk, így teljesen megérdemelten szereztük meg a vezetést. A 25. percben Bódi távoli bombáját fogta Antal. A 38. percben Juhar tizenhatos sarkáról leadott lövését védte könnyedén Nagy Sándor, majd egy percre rá Bódi újabb 20 méteres próbálkozását ütötte ki a diósgyőri kapus.
 
A mai meccs második félidei kezdőrúgását Kiss Ágoston Gergely és öccse, Kiss Sebestyén Gábor végezte el, akiket 11. és 9. születésnapjuk alkalmából családjuk ajándékozott meg.   
 
Jól kezdtük a második játékrészt, az 50. percben megduplázhattuk volna előnyünket, de Bódi remek szabadrúgása a jobb kapufa mellé pattant. Egy percre rá Ferenczi szánta el magát lövésre 22 méterről, de a jó ívben csapódó labda végül nem ért célba. Az 54. percben Tőzsér 20 méteres pontrúgását védte Antal Botond. A 63. percben cserélt Herczeg András, Zsóri Dánielt Takács Tamás váltotta. A 69 percben nagy lendülettel indult meg Ferenczi, aki 23 méterről bombázott, de Antal időben kiütötte a labdát a léc alól. A második negyvenöt percben a DVTK próbált kiegyenlíteni, de a védőink rendre menteni tudtak. A 76. percben ismét változtatott vezetőedzőnk, Bódi Ádám helyett Varga Kevin érkezett, majd nem sokkal később a Loki gólszerzőjét, Szécsi Márkot Csősz Richárd váltotta.
 
A DVSC tehát újabb fontos sikert aratott a Nagyerdei Stadionban, ahol Szécsi Márk 18. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a keleti rangadón.

Kezdőcsapat

DVSC
Nagy S.
Kinyik
Szatmári Cs.
Pávkovics
Ferenczi
Jovanovic
Tőzsér
Haris
Bódi
Szécsi M.
Zsóri
Kosicky
Barna
Varga K.
Damásdi
Kusnyír
Csősz
Takács T.
Diósgyőr
Antal
Brkovics
Karan
Polgár
Sesztakov
Szabó B.
Márkvárt
Hasani
Juhar
Vernes
Prosser
Bukrán
Yannick
Tóth B.
Mazalovics
Bárdos
Tajti
Mihajlovics

Események

Perc Játékos Esemény
1. félidő
18. Szécsi M. gól
26. Szatmári Cs. sárga lap
2. félidő
58. Vernes lecserélve
58. Tajti becserélve
63. Zsóri lecserélve
63. Takács T. becserélve
68. Szabó B. lecserélve
68. Mihajlovics becserélve
76. Bódi lecserélve
76. Varga K. becserélve
79. Juhar lecserélve
79. Bárdos becserélve
81. Szécsi M. lecserélve
81. Csősz becserélve
82. Kinyik sárga lap
90. + 2. Csősz sárga lap