FŐOLDAL»ARCHÍV HÍREK
»Madar Csaba a Létavértest erősíti tavasszal

Madar Csaba a Létavértest erősíti tavasszal

2013-02-28 16:41

A rutinos labdarúgó nem csak játéktudásával segítheti a csapatot.


A Loki egykori kiváló labdarúgója, Madar Csaba a profi futball befejezése után sem hagyta el szeretett klubját, hiszen jelenleg is a DVSC alkalmazásában áll, emellett a DEAC U19-es együttesénél edzőként dolgozik. Sőt, rendszeresen játszik is, eddig a megye I-ben szereplő DEAC felnőtt gárdáját erősítette. Mostanáig, ugyanis tavasztól a fiókcsapatunkban, az NB III Tisza-csoportjában szereplő Létavértesben futballozik majd. A 38 éves középpályás így nem csak játéktudásával, de tanácsaival is segítheti a fiatalokat.
 
Kerestek olyan rutinos játékost, aki pályán belül is segíthetné a fiatalokat, és így került szóba a nevem – mondta a korábbi ötszörös felnőtt válogatott labdarúgó, aki a DVSC-vel háromszor nyert bajnokságot, emellett 1996-ban tagja volt az olimpiai csapatnak, ő az utolsó magyar labdarúgó, aki az ötkarikás játékokon gólt szerzett. – Örömmel mondtam igent, össze tudom egyeztetni az edzői és az irodai munkámmal. Már pályára léptem néhány edzőmérkőzésen, és azt gondolom, elkél a segítség. Belül az ember teljesen másképpen érzékeli a meccset, mint kívülről edzőként. Azt hiszem, fizikálisan jó állapotban vagyok. A felkészülés alatt legalább heti két alkalommal mindig részt vettem a gárda edzésein, de megpróbálok még többször jönni, hiszen erre azért szükség van.
 
Mint arról a mai nap folyamán többször is beszámoltunk, átszervezések lesznek a másod- és harmadosztályú küzdelemsorozatban, emiatt a Létavértesnek fontos lenne az első ötben végezni a biztos bennmaradáshoz.
 
Az ötödik helytől tizenegy pontra van a csapat, és bár a két legjobb hatodik is osztályozót játszik, de erre nem lehet alapozni. Meg kell célozni, hogy az első ötbe kerüljünk. Ehhez nem elég, hogy minden mérkőzésen nyerjünk, hanem az előttünk álló riválisoknak pontokat kellene veszíteni. Nekünk azonban csak arra kell koncentrálni, hogy lehetőleg minden meccset sikerrel vegyünk. Meglátjuk, hogy alakul, én mindenesetre bízom a srácokban.
 
Az NB III-as Létavértes keretének alakulásról később részletesen beszámolunk.

Aktuális hírek, események